PerCuBAan BloGGinG yaNG PerTama....

Thursday, October 09, 2008

Seperti tajuk yang tertera untuk post ini...ini adalah kali pertama aku mencuba blogging...setakat ni aku x tau lagi nak post ape...so , i'll do a little bit of intro bout myself..

Nama yang telah diberi kepadaku setelah aku dilahirkan ialah mohd syahiran bin mustaffa... was born on the 22nd of june 1986.. berbintangkan cancer dan berbinatangkan harimau.. born and raised in Penang...x sure la plak aku ni dikategorikan anak mami ke x , coz on my mother's side ade campuran keturunan acheh and sikh( ke singh..xtau camne ejaan) and on my fathers side purely malay from perak...aku anak sulung daripada dua adik beradik..x ramai tp cukupla kot ngan keadaan ekonomi malaysia..cousins aku ramaila, kami pon cam adik beradik suma...

Currently im in my final year pursuing an aerospace engineering degree in USM nibong tebal...sapa cakap final year leh relaks..tipu belaka...aku rasa aku paling tensen tahun ni la kot..haha..em...nak tulis pe lagi ye..i also love riding bikes..kire mat moto la gak, tp bukan mat rempit la..just aku suke sports bike and konvoi sana sini ngan membe2 geng gegar kat USM ni ...insyallah bile aku dah keje , aku akan konfem cekau superbike sebijik, ...hehe...

em, im also one of the millons of Metallica enthusiast (betul ke eja ni..haha)...kekadang sampai aku buat lagu2 metallica ni cam lullabye aku sblom tido..agak pelik la gk...em... xtau dah pe lagi yg aku nak tulis ni...nanti kalau aku rajin aku post lagi yek...
opss... masih blom terlambat nak ucap....SELAMAT ARI RAYA ...MAAF ZAHIR BATIN...

2 Komentar:

aimZz October 11, 2008 at 1:56 AM  

selamat datang ke dunia blogging...
ermmm klu ada masa terluang..tlg tuka my nick..not aim1177..but aimZz..ok..thx

[[Johnny_Krueger]] October 11, 2008 at 2:01 AM  

haha....tq wahai cik aimZz...akan ku tuka nanti ye...thanx for leaving the first comment in my blog...

www.kuatberlakon.com

Video of the Week !!

Search This Blog

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP