Berubah WajaH

Thursday, December 04, 2008

Hohoho...dah lame aku x tgk blog2 ni...tetibe aku rase nak memblogkan diri balik...so beberapa hari yang lalu, aku belek2 la template yg ade dlm tenet ...x bape jumpa yg berkenan di hati...last2 amik template ni sbb cam ok la drpd yg len, x bape complicated sgt...senang nak edit...so....inilah wajah blog aku yang terbaru...pe lagi...kasi la comment...hehehe

4 Komentar:

aimZz December 4, 2008 at 2:29 AM  

mmm not bad at all...pape pon..keep updating ur blog.jgn biar besawang smpai bebulan2..hihihi

[[Johnny_Krueger]] December 4, 2008 at 2:34 AM  

hoho...thanx sedara aimzz...penat gakla aku wat menda alah ni.. almaklumla, baru mencuba2 editing...byk trial and error (error yg byk tu..huhu) so aku pun berharap pasni aku rajin sket la nak update blog aku ni...pe lagi, link ko dah ku add, link ku bila lagi akan berada di page mu..hehe

Anonymous December 4, 2008 at 2:45 PM  

Bagus....

PhaDee December 9, 2008 at 2:52 PM  

dasat giler blog dier nih.. hehehe.. best2. tank u coz mengalu-alukan kedatangan gue dlm dunia nih.. mintak tunjuk ajar banyak2 la ek..~_^

www.kuatberlakon.com

Video of the Week !!

Search This Blog

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP