Hectic Convo Week...Part 1

Monday, August 17, 2009

Last week was a very busy week for me..... (--")

   Fuhh...semua bermula pada hari Ahad lepas...hari ambil jubah bagi sidang 5 peserta konvokasi USM yang ke 40...dah alang2 sume datang ambik jubah, aku pon buatla sket makan2 kat rumah aku ni...tak besar pon, tapi boleh la mengenyangkan para hadirin yang datang pada hari itu.
   Aku buat makan2 hari itu dengan niat hendak mengajak kesemua budak-budak batch skool aku datang berkumpul beramai-ramai sambil makan. Maklumla, dah lama tak jumpa, masing2 dok jauh...yang dekat pon jarang jumpa...So, dekat seminggu aku start ajak budak2 ni datang...mainly aku call sorang2, ye lah, lebih afdal cakap dari mulut dari sms..walaupun kredit jalan cam air terjun sket...so bajet awal adala dalam 25 orang ke 30 orang...tapi biasala, plan x selalunya menjadi...hari kejadian ramai gak yang x dapat datang,..paling sedih saudara Azim kerana dikuarantin di kampus kejuruteraan kerana disyaki H1N1...tapi sihat dah pon skang...demam biasa je. 
    So...dibawah ini gambar-gambar hari makan-makan tersebut.....
 
 
 
 
  
  
    Sume datang skaligus...penuh trus umah aku yang kecik tu...ade yang dok luar , ade yang dok dalam...mintak maafla, aku x ambil gambar banyak sangat...terlupa aku nak ambil gamba...ni pon last teringat sblom diorang blah...
Menu pada hari itu
Nasi minyak
Ayam Masak Merah
Daging Kurma
Kek Pisang
Kek Marble
Nasi himpit
Kuah Kacang
Agar-Agar Merah
Soojee (orang penang sahaja yang tahu) ber-toping buah-buahan cocktail dalam tin
Air Sirap
Ahli Qariah yang telah menghadirkan diri


1.       Mohd Aizat


2.       Mohd Firdaus


3.       Mohd Naim


4.       Mohd Izmir


5.       Nazmi


6.       Kamil


7.       Shaazizi


8.       Hakim


9.       Adam


10.   Jijoe


11.   Fizah


12.   Ain


13.   Min


14.   Seri


15.   Suria


16.   Wahid


17.   Zaki


18.   Apan


19.   Apit


20.   Naim
 






Part 2 mengenai hari konvo akan menyusul kemudian...

1 Komentar:

Anonymous September 16, 2009 at 3:56 PM  

blurppp......nasi minyak + kurma ayam + soojee, dugaannn...dugaaannn....

www.kuatberlakon.com

Video of the Week !!

Search This Blog

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP