Dalam Sesi Renovasi

Tuesday, July 14, 2009

Blog ak dah lama x update rupanya...sampaikan template yg ak guna dulu pon dah out of service...so skang ak dalam proses men-elok-kan semula blog aku ini....nak kata mencantikkan kang mesti x cantik mane bile dah siap nanti...so cukupla ala sedap mata memandang...hehe

4 Komentar:

ejaa July 15, 2009 at 12:26 AM  

td ejaa ckp tu ejaa men2 je.
ejaa tgh sakit at time tu..
ape2 pun, nice background than before..
simple as u are.
rajin2 la post n3 t k.
i alwiz b ur blog silent reader.

~ Muhamad Nor Haqim ~ July 15, 2009 at 2:01 AM  

nk aku komen psl template ko ke @ org2 yg komen sme? :p..sori cik ejaa..hue3

template simple...tp pd aku lh kan yg xde mate seni ni, agk serabut :p..hahaha. + gambo banner sgt xkne wrne ngn blog nye..

Ampun tuanku :D

[[Johnny_Krueger]] July 15, 2009 at 2:11 AM  

hoho..tuanku mengampunkan mu...
huhu, masih work in progress daa...byk ak edit template ni...x ikut original sgt...so masih ade work to be done...knowledge html pon kurang... =p

ejaa July 15, 2009 at 11:08 AM  

uiii ape sori3 ni.hehe.

ok la tu beckground nye..
header dah lawa dar header gambo budak tecik yang ade bot2 tuu..

www.kuatberlakon.com

Video of the Week !!

Search This Blog

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP