Langkawi recap

Tuesday, July 21, 2009

Been back from Langkawi for days but i was too lazy to edit the pictures i've taken. Actually it was a very short trip, not many sites visited, planned to ride the cable car at Gunung Machinchang (betul ke aku eja ni) the morning before we went home, but all of us overslept that morning.

Anyways, these are some of the pictures i've taken using my Fuji Finepix S1500 totally in manual mode. An amateur playing with a semi-pro camera. So bear with the photos alrite. =]

 
Hanya gambar-gambar inilah yg aku rasa ok untuk ditunjuk. Yang laien x bape nak menjadi. Harap maklum.
Will be waiting for Lima 09 this december!!!

5 Komentar:

ejaa July 21, 2009 at 8:35 PM  

ui..
gambaq no 2 tu wat jeles la.
haha:p
hmm gambaq org ja byk..

==_Yano_== July 21, 2009 at 10:10 PM  

haha...adoi....gambaq sepupu ngan membe dia beli tiket kat kounter pun nak jeles ka...aiyooo

ejaa July 21, 2009 at 10:17 PM  

haha lepas pandang la ni..
hehe gambaq pompuan yang baju ijau tu laa:p
tp ejaa men3 jaaaa:p

aimZz July 22, 2009 at 11:21 PM  

err yg ak jmpa kt google..ejaan dia cmni... Gunung Mat Chincang, Langkawi ..hahaha..mmm bestnyer p cuti2 langkawi..rindu plak nak p pulau..hehe..

==_Yano_== July 23, 2009 at 12:09 AM  

haha...ada mat la plak....haha...lantokle,...ala ak gi pon sehari ja.. x feeling sgt pon...yg penting rokok sekarton...

www.kuatberlakon.com

Video of the Week !!

Search This Blog

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP